Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2015 14:08 - Политическо бунище
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 4936 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 07.05.2016 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image  България е заплюта американска територия и се подготвя от сегашното й управление за предна фронтова линия на САЩ срещу Русия.

САЩ са държава, която изби 100 милиона коренно население, за да се установи на тяхно място! САЩ е кървава държава от самото си създаване, та до днес нейната политика е политиката на военен агресор и убиец! (https://anonybulgaria.wordpress.com/2014/04/08/%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5/ )image

И у нас САЩ не донесоха нищо друго освен военни самолети, военни бази, смъртоносни оръжия и смъртоносни ГМО корпорации, било то хранителни, финансови или политически!
САЩ и Англия са единствените, които са бомбардирали мирното население на България/София/!
САЩ са и единствената страна, осмелила си да използва атомната бомба, с която заличи за една секунда десетки хиляди човешки живота!
И забележете коя е основна точка от споразумението на външния министър Даниел Митов със заместник държавния секретар на САЩ - "Реформа на младежкото правосъдие (относно незаконни действия, извършвани от непълнолетни деца)"!!! (http://www.blitz.bg/news/article/410508?fb_comment_id=fbc_1071850399574167_1071857212906819_1071857212906819#f269729fc8c2382)

Отдавна лелеяна мечта на американските глобализатори и техните слуги в България от ГЕРБ е да създадат Детски съд и да вкарват децата на България в затворите за възрастни! Вместо възпитание и родителска любов, приемни гей "семейства", педофилски мрежи, търговия с детски органи, възпитание в насилие и хомосексуализъм чрез телевизия, филми и медии и др. А ако случайно от дете проявиш характер и се опълчиш на обезличаващата те система, съд и затвор за деца!!!
- http://aliya.blog.bg/politika/2013/01/16/chestit-vi-nov-zakon-za-quot-zakrila-quot-deca.1042922
- https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11565-цру-на-нечовешките-тайни-новият-хитлер/


Залогът на подготвяната от САЩ Трета световна война е твърде голям за американците и техните покровители ционистите, поради което спират да играят дори собствената си създадена от тях самите "игра на демокрация"... и го удрят през просото!
Бият и арестуват опозиционни лидери, гърмят и отстрелват довчерашни партньори, стрелят на месо и за най-малкото съмнение за подготвян преврат срещу статуквото!
Полицейска фашистка диктатура е това, което им е нужно и което налагат всеки изминал ден!
Българите вече не ги интересуват - знаят, че в бъдещите им глобални планове българи не се предвиждат!
Трябва им само територията на България - за бойно поле!

Целта на неолибералното правителство е да демонтира държавата. Най- напред чрез приватизиране на държавните предприятия се удря държавния бюджет, и след това с ефекта на домино се срутва цялата държавна система - армия, полиция, социални придобивки са първите, които са ударени от неолиберализма. Здравеопазване и образование вървят редом. Остават само заплатите на управляващите и техните лимузини и охранители, които се покриват с международни банкерски заеми. Разбира се, заплатите на банкерите остават неограничени без горен таван.
Всеки, който има успешен бизнес и не се съгласява да го даде доброволно на "нашите" фирми, свързани с ББ Баш Бандюгата и неговите задгранични близкоизточни господари, е или отстрелян като заек на пусия, или му отвличат детенцето, или му спретват съдебни дела по всички фронтове! Може и с гранатомети да го стрелят, ако пък е много охраняван...
Никой няма право да има бизнес в тази държава, освен Баш Бандюгата и Банкерските му покровители.


Политическата класа на света няма цвят и принадлежност, няма своя идентичност и националност. За сметка на това има силен мирис, бих казала воня на разлагаща се мърша, защото политиците на света обслужват единствено и само Царица парица и притежаващото я Световно задкулисие.
Политическата класа има свое съществуване само благодарение на Нейно величество Тълпата, на конформизма на онези, които смятат, че в стадото са по-защитени, които нямат свой гръбнак и идентичност. Тълпата лесно се манипулира, но не и индивидуалния човек със своя идентичност. Ето защо целта на Световното задкулисие е унищожаване на всички белези на тази идентичност - корени, произход, семейство, земя, взаимопомощ и състрадание. Чрез финансиране на огромен имиграционен поток към Стара Европа, процес започнал преди десетилетия, а днес достигнал своя пик, Световното задкулисие има няколко поставени цели:
1. Да натовари до невъзможност да устои извоюваната от европейците Справедлива Социална система за взаимопомщ;
2. Да изгребе до дъно Държавните бюджети, с което да подрие устоите на държавността изобщо и на отделните нации
3. Да създаде хаос, като използва внедрени и предварително обучени "бежанци" да създават размирици, насилие, палежи и убийства, които да послужат като претекст за въвеждането на Полицейската диктатура на Корпоративния и Банков Фашизъм.
4. Чрез разкъсване на естествените национални общества и създаването на "мултикултурни" гнезда в европейските градове да създаде отчуждение и страх у хората по подобие на САЩ обществото.
5. Чрез атакуване на семейните връзки и отнемане на децата от родителите им да създаде Новия човек на безличието, безлюбовието и сексуалната лудост, човекът без корен!
По този начин всяка човешка съпротива да бъде предварително сломена чрез сломяване на изконната Човешка същност и превръщането на човешкото същество в тълпа роботизирани нещастници, чиято душа е била подложена на анихилиране.


Когато се изгуби Божествения път, заменяме го с морал.
Когато се изгуби Моралът, заменяме го с Любезност.
Изгубим ли и Любезността, заменяме я с Ритуала - палене на лампички, рязане на лентички, избори и политически маскаради ... чиято цел е да прикрият насочeните срещу хората на България оръжия!

Облагането на народа с данъци, все повече и все по-нови перфидно измислени, е начин да се стовари тежестта на настоящето антибългарско политическо управление върху гърба на самите българи! Така българите са превърнати в съучастник на властта в разрушаването на собствената им Родина! В това отношение препоръчвам на всички българи да се вслушат в думите на един изключително образован и с опит български бивш държавник и родолюбец г-н Константин Чакъров, според когото не с революции и бунтове трябва да се бори нашият народ срещу политическите си продажници (така или иначе бунтовете бяха дискредитирани и омаскарени от платените соросоидни протестъри!). А трябва нашият народ просто да спре да подкрепя икономически тази антибългарска власт, като по този начин развали обществения договор между народ и управляващи поради откровеното предателство на управляващите. Добър пример в това отношение е Индия, която след поредица от неуспешни бунтове срещу английските поробители, довели до кървава саморазрправа със стотици хиляди индийци, прилага икономическите методи - престава да плаща данъци и да купува английските стоки! След няколко години английската империя в Индия рухва, а индийският народ печели своята независимост!
Власт, която работи срещу народа си, трябва да бъде отсечена от корен!

Защо ЦРУ, а и не само, е съставено 80 % от масони!? И защо ЦРУ "прогнозира" човешкото развитие в специални прогнозни доклади с десетилетия напред!? ( https://www.youtube.com/watch?v=CDDer9QoWTk&feature=youtu.be)

Че тайните служби са на служба при тайните общества е отдавна публична информация – няма как тайните общества да нямат тайни служби. Да организираш едно тайно общество означава, че имаш да преследваш тайни цели, скрити от обществото: като например власт, пари, контрол. Които, ако ги обявиш публично, би срещнал огромно обществено противопоставяне. И затова не ги обявяваш публично, а си организираш тайни служби, които по възможност някой друг да издържа (например обществото чрез данъци), а от теб нарежданията. Това е формулата на идеалното задкулисие!
Идеалът на Идеалното тайно задкулисие винаги е бил с обществени средства да контролира тайно обществото. И при налагания със сила и насилие световен модел на Глобализма тази цел е постигната. Огромни държавни средства за тайни служби, огромни дъжавни средства за научни институти с тайни поръчки в служба на тези тайни служби. И огромен списък с имена на учени, умрели или убити при неизяснени обстоятелства и неизяснени извършители...
При тези огромни бюджети за мобилизиране на човешки ресурс в името на тайните разработки не е чудно, че тайните служби на САЩ са успели да направят Прогнозен документ за развитието на човечеството десетилетия напред още през 2005 год. И като се има предвид тайния характер на тайните общества и очевидно големите им финансови и властови възможности, какво им пречи този документ да е не само прогнозен, но и най-вече планиращ документ, който набелязва поставените задачи и резултатите за постигане!?

Да вземем например от този документ на ЦРУ прогнозираното изчезване на нациите през 2020 год. И заменянето им с етнически малки групи! Та нима изчезването на нациите и националните държави не е била от хилядолетия лелеяната мечта на всички диктатори, императори и световни царе!? И след като по пътя на войните и набезите тази мечта не можаха да осъществят, поне не за дълго, нито Александър Македонски, нито Римските императори, нито Османските владетели, явно е дошло време за сменяне на откритата тактика с тайно и задкулисно унищожение на нациите в името на Глобалната Централизация на света! Унищожение чрез планиране на желаните резултати от активно извършвания социален инженеринг в последните години:
- чрез разпалване на локални конфликти и огромни бежански вълни в резултат, които да размият националното самосъзнание на населението;
- чрез налагане на Наддържавнически съюзи и тяхното законодателство, власт и медии върху националните държави;
- чрез глобалната икономика на наднационалните корпорации и монополи;
- чрез уеднаквяване и налагане на една наднационална безлична култура на размитите „ценности“;
- и най-вече чрез унищожаване на хилядолетните устои на човешкото развитие: семейството, духовността, образованието.

Защото, за да има нация, семейството е една от основните предпоставки. Ето защо семейството е обявено за отживялост, а опитите за неговата модернизация се състоят в изключването на жената и заменянето й с третия пол, отнемането на децата й от СС (Социални служби), въвеждането на приемни „семейства“ за верижно отглеждане на децата с цел тяхното отродяване от родители и близки привързаности, и така нататък, все мерки, заложени в съвременното законодателство на ЕС и САЩ! Явно семейството някому пречи...

Изобщо тактиката на тайните общества и техните служби открай време е била подмолна, завоалирана, скрита зад кухи фрази на празното говорене на красиви думи без съдържание, издигане на празни лозунги-клишета, и много други – невъзможно е да бъде изброен целия инструментариум на Задкулисието. Целта му обаче винаги е била само една: Власт!

- https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11502-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D0%BB%D1%87%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/
-  http://aliya.blog.bg/drugi/2012/01/30/konstrukciiata-na-antihrista.892425
 - http://aliya.blog.bg/novini/2015/10/26/volen-siderov-sreshtu-pravitelstvenata-narkomafiia-i-sam-voi.1402364
- Алия Ошо




Гласувай:
10


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3033435
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930